New Step by Step Map For آنفولانزا گرفتم چیکار کنم
New Step by Step Map For آنفولانزا گرفتم چیکار کنم
Blog Article
اگرچه ویروسهای آنفولانزا هر سال ویژگیهای آنتی ژنی خود را تغییر میدهند، اما علائم کمابیش همیشه ثابت میمانند.
در بیشتر موارد، تب ناشی از آنفلوآنزا کمتر از یک هفته (سه تا چهار روز) طول میکشد.
انجام اقدامات زیر نیز در پیشگیری از آنفولانزا بسیار مؤثر است.
راههای زیادی برای درمان خانگی بیماری آنفولانزا وجود دارد اما بهتر است در صورت مشاهدهی هر یک از علائم مربوط به این بیماری به پزشک مراجعه شود.
به عبارتی هرچه تعداد افراد بیشتری، خود را در برابر این بیماری واکسینه کنند، میزان گسترش آن را تا حد زیادی کاهش خواهند داد. زمان تزریق این واکسن، طبق توصیه اغلب پزشکان، اواخر آبان است زیرا فصل سرماخوردگی هنوز آغاز نشده و بدن میتواند در فرصت کافی، پادتن های این بیماری را بسازد.
تنفس بخار آب گرم میتواند عملکرد سینوسها و بینی رابهبود بخشد. بخور دادن میتواند باعث شل شدن احتقان مخاطی شود.
عرقکردن به ویژه به کاهش تب ناشی از آنفولانزا کمک میکند. دوش آب گرم بعد از آن به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند، آنفولانزا را درمان میکند و به آرامش فرد کمک میکند.
در صورت لزوم می توانید با دکتر داخلی آنلاین مشورت کنید و هم می توانید به صورت حضوری به متخصص داخلی مراجعه کنید.
مهران بابانژاد در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه واکسنها سالهاست که حساب خود را پس دادهاند، اظهار کرد: براساس مستندات، بعد از تامین آب آشامیدنی سالم، دومین عامل تأثیر گذار در کاهش مرگ و میر کودکان و افزایش رشد جمعیت را میتوان انجام واکسیناسیون دانست.
اما برعکس بیماری سرما خوردگی، آنفولانزا می تواند منجر به بروز بیماریهای شدیدی مانند ذات الریه یا عفونت های باکتریایی شود.
سرماخوردگی یا زکام معمولاً به مشکلات دیگری منجر نمی شود، اما می تواند احتمال حمله آسم را در افراد مبتلا به آسم افزایش دهد.
در عین حال دوز واکسن برای کودکان زیر سه سال نصف سایر افراد است. همچنین در افراد بالاتر از ۹ سال تلقیح یک دوز از واکسن کافی خواهد بود.
علت بروز آنفولانزای کتویی: میزان معمولی استفاده از کربوهیدرات در روز ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم است. در این رژیم غذایی کربوهیدرات مصرفی بدن کاهش مییابد به همین دلیل بدن انرژی مورد نیاز خود را از طریق تجزیهی اسیدهای چرب و به وسیلهی فرآیندی به نام کتوزیس انجام میگردد.
بابانژاد افزود: همچنین گروه های در معرض خطری مانند افراد مبتلا به بیماری های زمینهای از قبیل دیابت و آنفولانزا اسهال فشارخون بالا و چاقی مفرط و نیز سالمندان بالای ۶۵ سال از طریق بخش خصوصی و مراجعه به داروخانهها می توانند نسبت به خرید واکسن اقدام کنند.